23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σίλερ: Ο Χεζόνια είναι όπλο στην επίθεση του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Μάρτιν Σίλερ προπονητής της Ζάλγκιρις μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό (8/4, 20:00). Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ποιότητα του Παναθηναϊκού, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Μάριο Χεζόνια.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Λιθουανία για την τελευτάια αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας της Euroleague. Φυσικά δεν είναι η τελευταία για το «τριφύλλι» καθώς ταξιδεύει στην Ρωσία στις 12 του μηνός για την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Ζενίτ και στις 14 με την ΤΣΣΚΑ. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Ζάλγκιρις δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα πλέι οφ, παρολαυτα και οι δύο ομάδες θέλουν να κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ζάλγκιρις:

Για την ποιότητα του Παναθηναϊκού: «Είναι το τελευταίο το ματς με Παναθηναϊκο, ενώ οι αντίπαλοι έχουν άλλα 3 ματς. Ομάδα με μεγάλα κορμιά και ποιότητα. Έχουν μεγαλύτερα κορμιά από τις άλλες ομάδες σε κάθε θέση, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα. Θα έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο ματς».

Για τον Μάριο Χεζόνια:«Ο Παναθηναϊκός πήρε άλλο ακόμη όπλο στην επίθεση, μετά τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Η ικανότητά του στο σκοράρισμα είναι γνωστή. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 2 παίκτες με 16 πόντους κατά μέσο όρο».

https://twitter.com/bczalgiris/status/1379784099628515330



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ