18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σίλβερ: «Τουλάχιστον τριάντα ημέρες η διακοπή»

Το ΝΒΑ κατέβασε ρολά λόγω κορονοϊού, με το μέτρο της αναστολής των αναμετρήσεων να διαρκεί για τουλάχιστον ένα μήνα όπως εξήγησε ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ.

Ο ισχυρός άνδρας του «μαγικού κόσμου» εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή πως παραμένει άγνωστο πότε θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, σίγουρα όμως αυτό δεν θα γίνει άμεσα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Για τουλάχιστον έναν μήνα θα διαρκέσει η διακοπή. Για μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ακόμα μελετάμε τι μπορούμε να κάνουμε ανάλογα με την πορεία του κορονοϊού. Έχουμε πει στις ομάδες τι πρέπει να κάνουν. Κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι της διακοπής, όλοι μίλησαν για την ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων».

Ερωτηθείς εάν το ΝΒΑ θα επαναρχίσει με τις πόρτες κλειστές για τους φιλάθλους, ο Άνταμ Σίλβερ πρόσθεσε πως δεν είναι κάτι που μπορεί να το απαντήσει στην παρούσα φάση, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς. «Υπάρχει το ερώτημα εάν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο για το εάν οι αγώνες θα γίνουν με ή χωρίς φιλάθλους. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να πάρουμε μια απόφαση που θα έχει λογική και δεν θα ρισκάρει την υγεία κανενός. Ειλικρινά, όμως, είναι πολύ νωρίς αυτή τη στιγμήν για να ξέρουμε», συμπλήρωσε ο 57χρονος αξιωματούχος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ