17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σίλβερ: «Ο Κάρτερ άφησε ανεξίτηλο αντίκτυπο στο ΝΒΑ»

Ο Βινς Κάρτερ επισημοποίησε την απόσυρσή του από τα παρκέ στα 43 τoυ χρόνια και μετά από 22 σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, αποθέωσε τον Air Canada και την κληρονομιά που αφήνει πίσω του.

Μπορεί η πανδημία να μην επέτρεψε στον Βινς Κάρτερ να πει το τελαυταίο αντίο μέσα από τα παρκέ αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο την μεγάλη καριέρα του στο ΝΒΑ ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε για τέσσερις δεκαετίες (1999-2020).

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την λαμπρή καριέρα του ο Άνταμ Σίλβερ ο οποίος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον παίκτη των Ατλάντα Χοκς.

«Ο Βινς Κάρτερ, έχει αφήσει έναν ανεξίτηλο αντίκτυπο στο ΝΒΑ, με την αξιοσημείωτη ικανότητά του και την διαρκή αφοσίωση του. Στις 22 σεζόν, που είναι ρεκόρ, έπαιξε με χαρά και δημιούργησε τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές ως οκτώ φορές All-Star, νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων και χρυσός Ολυμπιονίκης. Συγχαίρουμε τον Βινς, για μια ιστορική καριέρα και τον ευχαριστούμε που ήταν αληθινός πρεσβευτής του αθλήματος» ήταν τα λόγια του Άνταμ Σίλβερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ