20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σίλβερ και Μπας στο πλευρό του ΛεΜπρόν

Το κύμα συμπαράστασης προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την απρόκλητη και εντελώς απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε μέσω twitter από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παίρνει τη μορφή τσουνάμι. Μέχρι και ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, που γενικά φροντίζει να τηρεί ίσες αποστάσεις και να μην τα βάζει με την πολιτική ηγεσία για ευνόητους λόγους, πήρε θέση υποστηρίζοντας τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματός του και... σφάζοντας με το βαμβάκι τον πλανητάρχη.

"Ο ΛεΜπρόν είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Διαχειρίζεται μια επιτυχημένη εταιρία των media. Έχει στείλει χιλιάδες μαθητές σε κολέγια και άνοιξε σχολείο στο Άκρον, όπου παρέχει δωρεάν δίδακτρα, γεύμα και μεταφορά. Θαυμάζω την εξυπνάδα και το επιχειρηματικό του μυαλό. Σέβομαι τα όσα έχει κάνει για την κοινωνία", δήλωσε

Ανάλογου ύφους και υποστηρικτική προς τον ΛεΜπρόν ήταν και η δήλωση της ιδιοκτήτριας των Λέικερς, νέας ομάδας του "Βασιλιά", Τζίνι Μπας: "Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για το γεγονός πως ο ΛεΜπρόν είναι κομμάτι της Λέικερς. Είναι πανέξυπνος ηγέτης και σίγουρα εκτιμά τη δύναμη που έχουν τα αθλήματα για να ενώνουν κοινωνίες και να εμπνέουν τον κόσμο. Αυτές οι προσπάθειες πρέπει να γιορτάζονται από όλους"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ