16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σίλβερ: Γεμάτα γήπεδα, 82 αγώνες και play-in

O Άνταμ Σίλβερ μίλησε στο ESPN και έβγαλε ειδήσεις. Δύο από τα βασικότερα σημεία είναι το play-in tournament και η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα. Ο κομισάριος του ΝΒΑ ψήφισε "ναι" και στα δύο.

"Δεν έκρυψα ποτέ ότι θέλω να παραμείνει το play-in tournament", δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ESPN και πρόσθεσε: "Πρέπει να πείσω δύο ακόμη μέλη όμως: Τις 30 ομάδες και τους παίκτες!" Ο Σίλβερ είναι ανοιχτός σε αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής αυτού του μίνι τουρνουά, το οποίο θεωρεί όπλο στη μάχη να κερδίσει το ΝΒΑ μεγαλύτερη θεαματικότητα και να να το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Φέτος 24 από τις 30 ομάδες διεκδίκησαν τις πιθανότητές τους να φτάσουν στα play offs σχεδόν ως την τελευταία στιγμή και ο Σίλβερ πιστεύει πως αυτό είναι το κλειδί για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θέση πήρε και για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα: "Πιστεύω πως τον Ιούλιο, στους τελικούς, θα έχουμε ουσιαστικά γεμάτα γήπεδα. Σχεδόν το 80% των παικτών έχουν εμβολιαστεί. Από την επόμενη σεζόν πιστεύω πως τα πράγματα θα επανέλθουν στην κανονικότητα και η κανονική περίοδος θα επιστρέψει στους 82 αγώνες με παιχνίδια από τον Οκτώβριο ως τον Ιούνιο. Είναι (και) μια επιχείρηση και η μείωση των αγώνων σημαίνει μείωση των εσόδων".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ