23.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Σίγουρος για τίτλο ο Χάρντεν!

Οι Χιούστον Ρόκετς παλεύουν για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια ΝΒΑ και ο Τζέιμς Χάρντεν είναι αισιόδοξος, πως φέτος είναι η χρονιά, όπου αυτός και οι συμπαίκτες του θα φορέσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Η φετινή σεζόν μοιάζει να εκτυλίσσεται ιδανικά για τους Χιούστον Ρόκετς. Η ομάδα από το Τέξας είναι εξαιρετική, έχοντας ρεκόρ 47-13 τη δεδομένη στιγμή και διατηρώντας πλεονέκτημα εν όψει των playoffs του ΝΒΑ. Το σύνολο του Μάικ Ντ' Αντόνι δείχνει πιο δυνατό από ποτέ, με την αισιοδοξία να μη λείπει.

«Αυτή είναι η χρονιά μας», είπε στο ESPN γεμάτος σιγουριά ο Τζέιμς Χάρντεν, με τον ηγέτη των «Ρουκετών» να συμπληρώνει πως «αυτή είναι ίσως η καλύτερη ομάδα όπου έχω αγωνιστεί, από την αρχή έως το τέλος της. Έχουμε τρομερή χημεία μαζί με το τεχνικό επιτελείο και περνάμε όμορφα». Και δεν έχει άδικο να ισχυρίζεται, βάσει δεδομένων, πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Οφείλει, ωστόσο, να αποδείξει στα playoffs, ότι όντως έχει τη δυνατότητα για το «βήμα» παραπάνω, έχοντας πέρυσι αποκλειστεί στο δεύτερο γύρο από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους τελευταίους να έχουν τότε καθοριστικές απουσίες, όπως αυτή του Τόνι Πάρκερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ