19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σήμερα κρίνεται στο ΑΣΕΑΔ η τύχη του Ολυμπιακού!


Ημέρα με διπλό δικαστικό ενδιαφέρον είναι η σημερινή, ουσιαστικά μία που θα γραφτεί στην ιστορία του πρωταθλήματος μπάσκετ αφού θα κρίνει οριστικά και αμετάκλητα την τύχη του Ολυμπιακού σε σχέση με τον υποβιβασμό του.


Το ΑΣΕΑΔ θα συνεδριάσει σήμερα ασχολούμενο και με τις δύο προσφυγές που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός και ακόμα κι αν δεν ανακοινώσει αυθημερόν τις αποφάσεις του, θα έχει κριθεί η καθοριστική διαδικασία.


Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι το μεγάλο ενδιαφέρον δεν υπάρχει στην πρώτη, αυτή που υποστηρίζει ότι κακώς επικυρώθηκε η βαθμολογία της τελικής περιόδου της Basket League ενώ εκκρεμούσε η πρώτη χρονικά προσφυγή που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ΑΣΕΑΔ, για παράτυπη κλήρωση διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής. Προσφυγή που ήδη έχει εκδικαστεί και απορριφθεί.


Αντίθετη η δεύτερη είναι... όλα τα λεφτά. Είναι αυτή με την οποία ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ που τον υποβιβάζει στην Α2 δεν στέκει νομικά στην διατύπωσή της και πρέπει να ακυρωθεί.


Ουσιαστικά και με την πιθανότητα όποιας αναδιάρθρωσης να έχει ατονήσει, αυτό είναι το τελευταίο χαρτί του Ολυμπιακού να αποφύγει τον υποβιβασμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ