24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Σέρχιο λαμπρός την οδηγεί!

Με τον Σέρχιο Ροντρίγκες να δείχνει για ακόμη μια φορά, ότι αυτός θα είναι ο ηγέτης της Αρμάνι Μιλάνο στην εποχή του Έτορε Μεσίνα, η ιταλική ομάδα έκανε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και με το 79-75 πέρασε στον τελικό του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», περιμένοντας τον Παναθηναϊκό ή τη Μακάμπι. Ο Ισπανός ήταν φοβερός με 26 πόντους, ενώ στην απέναντι πλευρά ο Κώστας Σλούκας ήταν πρώτος σκόρερ με 13.

Με τον Σλούκα δημιουργό και εκτελεστή, η Φενέρ ξεκίνησε πολύ δυναμικά με 10-2 στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου, με τη συνεργασία Ροντρίγκες-Ουάιτ να βρίσκει λύσεις στην απέναντι πλευρά, αν και… τα κέφια του Ντίξον κράτησαν την απόσταση (21-14).

Απέναντι στο «σόου» του Ντίξον που κράτησε λίγα λεπτά, η ιταλική ομάδα βρήκε λύσεις απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους και ο Ρολ επιθετικά έδωσε βοήθεια στον Σέρχιο, απευλευθερώνοντας τον Ισπανό, με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή και οι παίκτες του Μεσίνα να είναι μπροστά με 34-37 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι δύο τεχνικοί έψαξαν αρκετά «βαθιά» στον πάγκο τους και ο μεν Ομπράντοβιτς βρήκε πρωταγωνιστή τον Μαχμούτογλου, αλλά το αντίδοτο στο μακρινό σουτ για τον Μεσίνα άκουγε στο όνομα του Ντέλα Βάλε. Ο Ντουβερίγογλου κέρδισε «μάχες» στη ρακέτα, ωστόσο, με τον Σλούκα με εκπληκτική του ενέργεια και σουτ από μέση απόσταση να γράφει το 56-54 της περιόδου.

Ο Σέρχιο έδωσε ξανά «ώθηση» στην Αρμάνι και στα μέσα της τελευταίας περιόδου, με τους Ρολ-Μακ να τον στηρίζουν, το +7 έμοιαζε να της δίνει τον πρώτο λόγο (59-66). Ο Ουίλιαμς πήρε «μάχες» χαμηλά και ο Κάλινιτς βοήθησε για να μειωθεί η διαφορά σε απόσταση τριπόντου, αλλά ένα μακρινό σουτ του Μίτσοφ «σκότωσε» την Φενέρ για το 73-79 στο μισό λεπτό για τη λήξη. Παρά τα παιδικά λάθη των Ιταλών, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δεν προλάβαιναν.

Δεκάλεπτα: 21-14, 34-37, 56-54, 75-79



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ