16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σέντερ ο κορυφαίος πασέρ! (vid)

Ο ύψους 2,18μ. σέντερ, Χαμέντ Χανταντί, είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος πασέρ στους Πανασιατικούς Αγώνες που διεξάγονται στη Βυρηττό.

Ο θηριώδης Ιρανός της Πετροχίμι Μπάνταρ Ιμάμ δεν παίρνει τις ασίστ από τους συμπαίκτες του, για να καρφώνει στα αντίπαλα καλάθια, αλλά τις δίνει! Παρά το ύψος του είναι ο καλύτερος πλέι μέικερ των αγώνων, έχοντας κατά μέσο όρο 8,7 τελικές πάσες ανά αγώνα, με το δεύτερο Ιορδανό Μαχ’ντ Αμπντίν να έχει 7. Στους συνολικούς αριθμούς, και πάλι κατέχει την πρωτιά με 26, με τον Τσαν Χι Παρκ της Κορέας να έχει μοιράσει έως τώρα 25 ασίστ.

Ο Χαμέντ Χανταντί έχει οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μέχρι τα προημιτελικά, στο πλαίσιο των οποίων θα αντιμετωπίσουν τον «οικοδεσπότη» Λίβανο (16/08), έχοντας επίσης μ.ό. 16 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 1,5 κοψίματα. Στο παρελθόν έπαιξε στο ΝΒΑ, σε Μέμφις Γκρίζλις και Φοίνιξ Σανς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα για λογαριασμό των Σιτσουάν Μπλου Ουέλς. Στα 32 του, έχει ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Ιράν στους Ασιατικούς Αγώνες και τρία χρυσά μετάλλια κι ένα χάλκινο στο FIBA Asia Championship.

https://www.youtube.com/watch?v=JXPpsTTje_A



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ