19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σέντερ με πτυχίο στον ΒΑΟΛ

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης ολοκλήρωσε τις φοιτητικές υποχρεώσεις του στην Κρήτη κι επιστρέφει στη Χίο, για χάρη του ΒΑΟΛ.

Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του 32άχρονου σέντερ στο Βούρειο, με τους Χιώτες να ανακοινώνουν τη μεταγραφή του. Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης αγωνίστηκε πέρυσι και πάλι στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ πέρασε στο παρελθόν και από Εργοτέλη, Δειλινό.

Η ανακοίνωση: «Την ρακέτα του ΒΑΟΛ Χίου θα υπερασπιστεί ο Λεωνίδας Μπουμπάρης την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο center του Βούρειου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο και επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, παράλληλα με τη συμμετοχή του στην προσπάθεια του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Ο Λεωνίδας ήταν μέλος της ομάδα που ανέβηκε αήττητη στη Γ’ Εθνική το2013 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΕΡΓΟΤΕΛΗ (Γ’ Εθνική), ΔΕΙΛΙΝΟ (Α’ Τοπικό) και ΟΦΗ (Γ’ Εθνική) αποκομίζοντας πολλές αγωνιστικές εμπειρίες. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο 2,05... Ψηλορείτης του Βούρειου ορκίστηκε στο Ηράκλειο και πήρε το πτυχίο του γεμίζοντας με περηφάνια συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά του. Καλωσόρισες σπίτι Λεώ, συγχαρητήρια και φυσικά καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση με υγεία και πρόοδο σε ό,τι κάνεις...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ