18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σέλτικς: Ο Κάζινς σε πρώτο πλάνο

Οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν να ενισχύσουν την ρακέτα τους ενόψει της τελικής... ευθείας προς τον τίτλο του ΝΒΑ και φαίνεται πως έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον στον ελεύθερο ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Ο Αμερικανός ταλαντούχος παίκτης αλλά τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα άτυχος από τραυματισμούς, ΝταΜάρκους Κάζινς, εδώ και μερικές βδομάδες δεν βρίσκεται κάτω από κάποια μπασκετική... στέγη και η ομάδα του Μπραντ Στίβενς δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι Σέλτικς μετά τις χαμένες ευκαιρίες που είχαν με τους Αντρέ Ντράμοντ και Λαμάρκους Όλντριτζ, οι οποίοι κατέληξαν στους Λέικερς και τους Νετς αντίστοιχα, ευελπιστούν να συμφωνήσουν με έναν από τους πιο αξιόπιστους ψηλούς της Λίγκα που βρίσκεται ελεύθερος.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι «Κέλτες» έχασαν μέσω ανταλλαγής και τον Ντάνιελ Τάις και η ενίσχυση στη ρακέτα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ο Κάζινς την φετινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 25 αγώνες και μέτρησε 20.8 πόντους και 10.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ