19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σέλτικς, Νικς και Φίνιξ προχώρησαν με νίκες (vids)

H μάχη για τις τελευταίες θέσεις που θα παρατείνουν την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και για την τελική κατάταξη στο τέλος της κανονικής περιόδου μαίνεται, με μία μόλις μέρα για την ολοκλήρωσή της. Τζαζ, Κλίπερς, Μάβερικς, Νάγκετς, Τρέιλ Μπλέιζερς, Σανς από τη Δύση και Σίξερς, Χοκς, Χιτ, Μπακς, Νικς, Νετς από την Ανατολή είναι ήδη στα play offs. Σπερς και Σέλτικς που έχουν θέση στα play in πήραν απόψε τις δικές τους νίκες.

Νιου Γιορκ Νικς-Σάρλοτ Χόρνετς 118-109

Ο Τζούλιους Ραντλ είχε 33 πόντους, 13 ασίστ και 10 ριμπάουντ και οδήγησε τους Νικς στη νίκη στην παράταση επί των Σάρλοτ Χόρνετς με 118-109. Ο Ρέτζι Μπούλοκ πρόσθεσε 17 πόντους για τους Νεοϋορκέζους που έφτασαν στο 40-31 και στην ισοβαθμία με τους Ατλάντα Χοκς στην τέταρτη θέση της Ανατολής. Ο Μάιλς Μπρίντζες είχε 30 πόντους και ο Ντεβόντε Γκρέιαμ 25 για τους Χόρνετς που μετράνε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η κανονική περίοδος γι' αυτούς τελειώνει εκτός έδρας και απέναντι στους Ουίζαρντς.

Μινεζότα Τίμπεργουλβς-Μπόστον Σέλτικς 108-124

Οι Σέλτικς αγωνίστηκαν χωρίς τους Ουόκερ, Σμαρτ, Μπράουν, Ουίλιαμς και Τόμπσον, αλλά κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας των ΜινεζόταΤίμπεργουλβς με 124-108. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στην 7η θέση της Ανατολής, δεν μπορούν να πάνε ψηλότερα ή να βρεθούν πιο χαμηλά και θα αγωνιστούν στο play-in tournament.

O Τζέισον Τέιτουμε με 26 πόντους και ο Εβάν Φουρνιέ με 18 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους Σέλτικς με τον Τρέμοντ Ουότερς να προσθέτει 14 πόντους και επτά ασίστ. Ο Καρλ Άντονι Τάουνς με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων που είχαν 5/37 τρίποντα.

Σαν Αντόνιο Σπερς-Φίνιξ Σανς 103-140

Οι Φίνιξ Σανς συνεχίζουν την δική τους κούρσα για την πρώτη θέση της κατάταξης σε όλο το ΝΒΑ. Επικράτησαν των Σπερς με 140-103 και βρίσκονται στο 50-21. Οι Γιούτα Τζαζ βρίσκονται στο 51-20. Οι Σανς παίζουν και πάλι με τους Σπερς και οι Τζαζ με τους Κινγκς.

Ο Ντέβιν Μπούκερ σημείωσε 27 πόντους, ο Κρι ςΠολ είχε 16 πόντους και 10 ασίστ και ο Μίκαλ Μπρίντζες είχε 18 πόντους για τους Σανς. Για τους Σπερς από 18 πόντους είχαν οι Τζόνσον και Ντιένγκ και ο Ντριου Γιουμπανκς πρόσθεσε 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Οι Σπερς έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο play-in tournament.

*Αργότερα σήμερα γίνεται ο αγώνας Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ.

*To play-in tournament αρχίζει στις 18 Μαϊου και τα play offs στις 22 Μαϊου.

Η τελευταία αγωνιστική

Νικς-Σέλτικς

Ράπτορς-Πέισερς

Ουίζαρντς-Χόρνετς

Σπερς-Σανς

Ουόριορς-Γκίζλις

Χοκς-Ρόκετς

Νετς-Καβαλίερς

Σίξερς-Μάτζικ

Πίστονς-Χιτ

Μπουλς-Μπακς

Τίμπεργουλβς-Μάβερικς

Πέλικανς-Λέικερς

Θάντερ-Κλίπερς

Τρέιλ Μπλέιζερς-Νάγκετς

Κινγκς-Τζαζ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ