20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σέλτικς: Με Τέιτουμ στην παράταση (vids)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Spectrum Center», με τους Μπόστον Σέλτικς να κερδίζουν με 140-129 στην παράταση, αναγκάζοντας τους Σάρλοτ Χόρνετς στην πρώτη φετινή ήττα τους στο ΝΒΑ.

Συγκλονιστικός ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ, με 41π., εφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ 30π. με εννέα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα είχε ο Τζέιλεν Μπράουν, 23π. με έξι ριμπάουντ και οκτώ ασίστ ο Ντένις Σρέντερ, 12π. με δεκαέξι ριμπάουντ ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και 13π. ο Τζαμάρι Πάρκερ. Ο Μάρκους Σμαρτ έμεινε στους 7π. με 3/12 σουτ εντός παιδιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=7YdY8VuOdFw

Εφτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι «σφήκες», αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα. Από 25π. σκόραραν οι Μάιλς Μπρίτζες (μαζί με δέκα ριμπάουντ) και Λα Μέλο Μπολ (μαζί με πέντε ριμπάουντ, εννέα ασίστ), άλλους 19π. με εννέα ριμπάουντ είχε ο Κέλι Ούμπρε Τζ. και 15π. με έξι ριμπάουντ ο Γκόρντον Χέιγουορντ. Δεν έπαιξε ο Τζέιμς Μπουκνάιτ.

https://www.youtube.com/watch?v=deQBaXFti8E

https://www.youtube.com/watch?v=jb251BerZqI

Ο Τέιτουμ με 2/2 βολές ισοφάρισε σε 122-122 κι έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο. Ακολούθησαν εκατέρωθεν άστοχα σουτ των Μπολ, Σμαρτ κι ένα λάθος του Χέιγουορντ. Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» την επικράτηση στην παράταση, φθάνοντας στο 2-2.

https://www.youtube.com/watch?v=shaw6fNbuX4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ