23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σέλτικς: Κοιτάζουν τον “αγαπημένο” Αιζέια Τόμας! (vid)

Ενδιαφέρον για την επιστροφή ενός πάλαι ποτέ αγαπημένου της "πράσινης" εξέδρας, του Αιζέια Τόμας, έχουν εκδηλώσει οι Σέλτικς, λίγες ώρες πριν την έναρξη της Free Agency του ΝΒΑ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του έγκριτου Μαρκ Στάιν, η ομάδα της Βοστόνης κοιτάζει να γεμίσει το ρόστερ της με έναν παίκτη που για τον καιρό που ήταν "Κέλτης" εξελίχθηκε σε έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του φίλαθλου κοινού. Ο λόγος γίνεται για τον Αιζέια Τόμας, με τον βραχύσωμο άσο να προσπαθεί από την περασμένη σεζόν να ολοκληρώσει την επιστροφή του στο πρωτάθλημα του NBA.

Ίσως η επιστροφή στη Βοστόνη να το κάνει αυτό πραγματικότητα. Ο Τόμας, ο οποίος αποτέλεσε μέλος των Σέλτικς για δύο χρόνια, από το 2015 μέχρι το 2017, είχε ξεχωρίσει ως ένας από τα σημαντικά "γρανάζια" της ομάδας του Μπραντ Στήβενς, ενώ κέρδισε μία για πάντα θέση στην καρδιά των οπαδών της Βοστόνης όταν στα playoffs του 2017 αγωνίστηκε στη σειρά απέναντι στους Μπουλς παρά το γεγονός του τραγικού θανάτου της αδερφής του, Τσάινα, όντας και ο καταλύτης της ανατροπής του 0-2 σε 4-2 και της πρόκρισης στα ημιτελικά της Ανατολής.

https://www.youtube.com/watch?v=cXJeUS-LbpM

Ο Τόμας σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον παίκτη που έφυγε από τη Βοστόνη το 2017, όμως σύμφωνα με τον Στάιν, ο νυν GM των Σέλτικς, Μπραντ Στήβενς, είναι μεγάλος φαν του IT, και σίγουρα θεωρεί ότι μπορεί να πάρει πολλά πράγματα, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, από την παρουσία του στην ομάδα. Σίγουρα πάντως, ενδεχόμενος ερχομός του "κλείνει" τις πληγές που είχαν ανοίξει το καλοκαίρι του 2017, όταν η ανταλλαγή του Τόμας στο Κλήβελαντ για χάρη του Κάιρι Ίρβινγκ τον άφησε σοκαρισμένο και πικραμένο, από τον τρόπο που η ομάδα της Μασαχουσέτης αποφάσισε να τον αποχωριστέι...

https://twitter.com/BleacherReport/status/1422282968433840133



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ