17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σέλτικς: Ανακοίνωσαν την παραμονή του Σμαρτ (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς ανακοίνωσαν την παραμονή του Μάρκους Σμαρτ επισήμως. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τετραετές συμβόλαιο ύψους 77 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μπραντ Στίβενς, πρόεδρος πλέον και προπονητής του Σμαρτ για μια επταετία στους Μπόστον Σέλτικς μίλησε για τη συμφωνία. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να παρατείνουμε την παραμονή του Μάρκους στη Βοστώνη και ευγνώμονες που επέλεξε να παραμείνει Κέλτης. Στα επτά χρόνια που είναι στη Βοστώνη έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι, αλλά και έξω από το γήπεδο. Δεν είναι σύμπτωση που κάθε ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί έχει φτάσει στα play offs με πολλές νίκες. Προσφέρει και στις δύο άκρες του παρκέ και παίζει με σκληράδα και αποφασιστικότητα που λίγοι πλησιάζουν".

 

Ο ίδιος ο Σμαρτ τόνισε: "Δεν υπάρχεικάποιο άλλο μέρος που θα προτιμούσα να παίξω και άλλο φίλαθλοι για τους οποίους θα ήθελε να παίξω. Είχαμε κάποιες μεγάλες στιγμές και επιτυχία όσο είμαι εδώ, αλλά μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Είμαι έτοιμος να ξαναφορέσω τη φανέλα των Σέλτικς και να αρχίσω δουλειά στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ