18.1 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Σάρας: «Πραγματικός ηγέτης ο Σπανούλης»

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έκλεψε την παράσταση φέτος στην Ευρωλίγκα, έφτασε στα πλέι οφ και στην αυλαία της κανονικής περιόδου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα την οποία ο προπονητής της γνωρίζει πολύ καλά. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» ως παίκτης, έχει παίξει ο ίδιος στο ΣΕΦ και επίσης είναι από αυτούς που τον Βασίλη Σπανούλη τον γνωρίζει και ως συμπαίκτη και ως αντίπαλο. Και του βγάζει το καπέλο...

«Ο Ολυμπιακός έχχει έναν πραγματικό ηγέτη στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να τον βγάλουμε εκτός ρυθμού, γιατί όλα αρχίζουν από αυτόν στον Πειραιά».

Ο Γιασικεβίτσιους γνωρίζει καλά βέβαια πως θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από το να σταματήσει τον Σπανούλη, καθώς ακόμη κι αν τα καταφέρει, δεν είναι η μοναδική απειλή: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που επιτρέπει τους λιγότερους πόντους στους αντιπάλους της, οπότε θα πρέπει να επιτεθούμε πιο γρήγορα και να βρούμε πού μπορούμε να επιτεθούμε πιο αποτελεσματικά».

Η ομάδα του μπορεί να έγινε θέμα συζήτησης και να έχει αποσπάσει θετικά σχόλια και μόνο, αλλά ο ίδιος κυνηγάει το καλύτερο μέχρι και την τελευταία στιγμή: «Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Κανένας δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον πρώτο της κατάταξης στα πλέι οφ, γιατί οι ομάδες αυτές έχουν ήδη αποδείξει σε τριάντα αγώνες πως είναι οι καλύτερες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ