20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σάρας και Βαλαντσιούνας κλέβουν την παράσταση (pics)

Ζαλγκίρις Κάουνας και Λιετκαμπέλις το παλεύουν στο παρκέ, αλλά την παράσταση κλέβουν για την ώρα δύο... τύποι που βρίσκονται δίπλα στις γραμμές και απέναντι ο ένας από τον άλλον. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Ο Σάρας κατάφερε να αποβληθεί πριν καν το ημίχρονο της αναμέτρησης, με δεύτερη τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Την εικόνα τη φαντάζεστε, να σας βοηθήσουμε και με μια φωτογραφία.

O Βαλαντσιούνας τώρα που βρίσκεται στη Λιθουανία για τις διακοπές του, έσπευσε να δει τον αγώνα, φορώντας μάλιστα τη φανέλα με το νούμερο 15 της Ζαλγκίρις Κάουνας. Κάτι που προκάλεσε έκπληξη, αφού δεν έχει αγωνιστεί στους "πράσινους", ενώ αντίθετα ήταν παίκτης της Λιέτουβος Ρίτας!

Κάμερες και κόσμος έστρεψαν την προσοχή τους ουκ ολίγες φορές σ' αυτόν. Όπως το έκανε και πριν λίγο καιρό ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, ο οποίος έσπευσε να τον στηρίξει για την κριτική που δέχεται για την παρουσία του στους Τορόντο Ράπτορς: "Τι να κάνει; Κάποιοι γκαρντ των Ράπτορς, δεν ξέρουν καν να συλλαβίσουν τη λέξη P-A-S-S!" Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως δεν φταίει ο συμπατριώτης του, αλλά το γεγονός πως δεν παίρνει μπάλες.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ