23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάρας: «Η ομάδα μου είναι μυστήριο και για μένα»

Μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να δηλώσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, επιστρέφοντας μάλιστα απότο -16.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα. Η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλή και είμαστε χαρούμενοι που βρήκαν τη δύναμη να βγουν στο δεύτερο ημίχρονο να βρουν τη δύναμη, να παίξουν όπως θέλαμε και να πάρουν τη νίκη».

Για τον ίδιο το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ σημαντικό: «Ναι έχει σημασία να έχεις το πλεονέκτημα έδρας. Ειδικά με ομάδες που έχουν κόσμο, και είμαι σίγουρος πως για τον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικό να έχουν το πλεονέκτημα και θα το χρησιμοποιήσουν. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας που έχουν κόσμο έχουν ένα μεγάλο συν όταν έχουν πλεονέκτημα».

Η Ζαλγκίρις Κάουνας επιστρέφει στα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, αλλά για τον ίδιο η ομάδα του παραμένει ένα... μυστήριο για τον ίδιο όπως τόνισε: «Είπα στην ομάδα μου πως δεν έχω τόση εμπειρία ως προπονητής ή από πλέι οφ από τη θέση αυτή. Είναι λίγο μυστήριο και για μένα αυτή η ομάδα. Δεν ξέρω γιατί βγήκαν έτσι στο πρώτο ημίχρονο. Φέτος είναι πιο μαχητές, αλλά σε πολλά παιχνίδια βάζουμε τους εαυτούς μας σε μια «τρύπα» και μπορεί να βγούμε από αυτήν, αλλά στα πλέι οφ δεν μπορεί να γίνει αυτό. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πιο έμπειρη και πρέπει να προσέξουμε. Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα μια ομάδα πιο έμπειρη. Η ομάδα μου μπορεί να νικήσει τον οποιονδηποτε και το έχει ήδη αποδείξει. Αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στις λεπτομέρειες και να μην δώσουμε ένα δίποντο εδώ, μια μπάλα εκεί. Για να νικήσεις στα πλέι οφ δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ