20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σάρας: “Η Αρμάνι τιμώρησε όσους δεν την σεβάστηκαν”

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αρνείται να δει τη θέση στην οποία βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο στην βαθμολογία, καθώς η δική του Ζαλγκίρις ετοιμάζεται να την υποδεχθεί στο Κάουνας. Προτιμά να δει άλλου είδους αριθμούς και άλλα στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης.

"Η Αρμάνι παίζει πολύ καλύτερα τώρα τελευταία. Έχουν νικήσει στα πέντε από τα εννέα τελευταία τους παιχνίδια. Οι ομάδες που δεν έδειξαν σεβασμό στην Αρμάνι, τιμωρήθηκαν. Θα πρέπει να σκεφτούμε κυρίως και πριν από οτιδήποτε άλλο την άμυνα, γιατί με τόσο ταλέντο που έχουν μπορούν εύκολα να φτάσουν στους 90 πόντους, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πολλοί παίκτες μπορούν σε ατομικό επίπεδο να αφήσουν το παρκέ με 20 πόντους! Πρέπει να σιγουρευτούμε πως αυτό δεν θα γίνει. Αν δουλέψουμε στην άμυνα σκληρά, η επίθεσή μας θα τροφοδοτηθεί από αυτό".

Ο Γιασικεβίτσιους θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπένο Ούντριχ, ο οποίος έχει επιστρέψει μετά από έναν τραυματισμό και μια ίωση. Αντίθετα, ο Μάντας Καλνιέτις, ο οποίος όμως φημολογείται έχει τα... θέματά του με την Αρμάνι Μιλάνο, δεν ταξίδεψε στην πατρίδα του με την ομάδα για τον αγώνα με την Ζαλγκίρις. Κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: "Νιώθω άσχημα γι' αυτόν ως φίλος και συμπαίκτης, γιατί έχουμε πολύ καλή σύνδεση στο γήπεδο". Ο Λιθουανός δημοσιογράφος που το ανέφερε, πρόσθεσε ακόμη πως ο συμπατριώτης του έχει ένα θέμα για τη θέση στην οποία αγωνίζεται: "Μίλησα με τον κόουτς και του είπα πως δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος που παίζω μόνο στο τέσσερα. Νιώθω πως θα έπαιζα πολύ καλύτερα στο τρία, γιατί θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα δυνατά μου σημεία. Αλλά όλα καλά. Μπαίνω στο παιχνίδι βήμα-βήμα".

Ο ίδιος δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επισκέφθηκαν τον Γκουντάιτις στο Μιλάνο και τον κάλεσαν το καλοκαίρι να προπονηθεί μαζί τους. Ο ίδιος παίκτης πάντως απάντησε πως προτεραιότητά του θα είναι η Εθνική Ομάδα και οι προκριματικοί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019.

Ο Αρτούρας Μιλάκνις χαρακτήρισε την Αρμάνι Μιλάνο στα όσα ο ίδιος είχε να πει "πολύ ταλαντούχα ομάδα" και πρόσθεσε: "Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να δούμε την κατάταξη και να κρίνουμε από αυτήν. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει η βαθμολογία. Έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και καλούς ατομικά. Συν του ότι έχουν νικήσει πρόσφατα εκτός έδρας, οπότε θα πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ