19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Σάρας: “Δεν το περίμενα…”

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι το "καυτό" όνομα ήδη, πριν καλά καλά κλείσει η σεζόν. Η Ζαλγκίρις Κάουνας μπαίνει στην μάχη των τελικών του λιθουανικού πρωταθλήματος, αλλά τα σενάρια, οι προτάσεις, το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για τον Σάρας αποτελεί θέμα ρεπορτάζ σε καθημερινή βάση. Με τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ το ενδιαφέρον των Τορόντο Ράπτορς.

Η επαφή αυτή εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο τον Λιθουανό όπως παραδέχθηκε κι έκανε γνωστό ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας με τιτίβισμά του. "Δεν περίμενα ποτέ πως θα ήταν κάτι που θα ερχόταν τόσο γρήγορα. Είναι χαρά να μιλάω με παίκτες από διαφορετικούς χώρους. Μόνο θετικά συναισθήματα προκαλεί το ενδιαφέρον τους. Θα δούμε που θα οδηγήσει όλο αυτό".

Ο Γιασικεβίτσιους δεν θέλησε να κάνει γνωστές λεπτομέρειες της συζήτησης με τους Ράπτορς. Όπως τόνισε άλλωστε θέλει να διατηρήσει την προσοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος Λιθουανίας και πρόσθεσε: "Η αγορά άνοιξε νωρίτερα από ότι συνήθως φέτος και όλοι πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και το μυαλό μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και πουθενά αλλού".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ