16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σάρας για Φενέρ, Ζοτς για Μπαρτσελόνα (pic)!

Οσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότερο γίνεται συνείδηση ότι η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί άδοξα και απότομα, στην πλειοψηφία τουλάχιστον των χωρών και των σπορ και το ενδιαφέρον αρχίζει να στρέφεται σταδιακά στην επόμενη ημέρα.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, οι Τούρκοι είναι (και αυτοί) από αυτούς που αρέσκονται σε τέτοια και η δημοφιλία της Φενερμπαχτσέ την κάνει πρωταγωνίστρια αρκετών. Στη σημερινή διαδικτυακή παρουσία της η εφημερίδα "Sabah" έχει μια γενική εκτίμηση για την επόμενη χρονιά της Φενέρ σε όλα τα σπορ και στο κομμάτι του μπάσκετ επαναφέρει ένα σενάριο που έχει ξανακουστεί, αλλά φαίνεται ότι θεωρείται όλο και πιο δυνατό.

Στις λεπτομέρειες που παραθέτει, διευκρινίζοντας πάντως ότι για την ώρα όλα είναι φήμες, λέει ότι ο Ομπράντοβιτς σε μια πιθανή του έξοδο από την Φενερμπαχτσέ θα δώσει το τιμόνι στον Γιασικεβίτσιους, ενώ ο ίδιος θα ακολουθήσει την τακτική της ξεκούρασης ενός χρόνου, όπως είχε κάνει φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι του 2021 θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα!

Ακριβώς από κάτω, η εφημερίδα αναδημοσιεύει τις δηλώσεις του Κώστα ΣΛούκα στα "ΝΕΑ" με τις οποίες λέει ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Φενέρ, αλλά "αν φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, τότε αλλάζει η κουβέντα"...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ