20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σάμερ Λιγκ: Το ντεμπούτο του Καλαϊτζάκη (vids+pics)

Το πρώτο παιχνίδι του με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς έδωσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας κι άφησε θετικές εντυπώσεις.

Ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ ενσωματώθηκε με τα «ελάφια» και αγωνίστηκε απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς στο «Thomas & Mack Center». Η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 97-91, με εκείνον να δείχνει σε καλή κατάσταση, τελειώνοντας με 12π. με 6/7 βολές, 3/5 δίποντα και 0/1 τρίποντα, τρεις ασίστ ένα κλέψιμο, αλλά και τέσσερα λάθη σε 19.20’. Ωστόσο, αποχώρησε με μικροτραυματισμό 1.28’ πριν από τη λήξη του ματς, ο οποίος πάντως δεν κρίνεται ανησυχητικός.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τζόρνταν Νουόρα με 22π., ο οποίος είχε και έξι ριμπάουντ, ενώ από τους Νεοϋορκέζους ξεχώρισαν ο Καμ Τόμας με 22π. και ο Κουίνταρι Ουέδερσπουν με 15π., πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=jIrJYB_bL1s

https://www.youtube.com/watch?v=ufwhOBH91AM

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια του ματς, με το Μαμάντι Ντιακίτε να ρίχνει… σφαλιάρα στο Ρέτζι Πέρι και να χρεώνεται με αντιαθλητικό φάουλ β’ βαθμού από τους διαιτητές, παίρνοντας το δρόμο για τα αποδυτήρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ