23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σάμερ Λιγκ: Ένας «μέσα», ένας εκτός (vids)

Ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο είχε περιορισμένη παρουσία στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς με 86-70 επί των Ντάλας Μάβερικς στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας.

Ο 19χρονος φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για μόλις 1.51’ και δεν επιχείρησε καν να σουτάρει, ενώ είχε ένα ριμπάουντ. Ο Λούις Κινγκ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «βασιλιάδων» με 18π., ο Εμάνουελ Τέρι τελείωσε με 13π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Τσιμέζι Μέτου με 7π. και ισάριθμα ριμπάουντ. Άλλους 11π., αλλά με 5/13 σουτ εντός παιδιάς, είχε ο Τζάμιους Ράμσεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=dUcWPipvask

Ο Κάρλικ Τζόουνς με 18π. ξεχώρισε για τους Τεξανούς, με το Φέρον Χαντ να έχει 12π. και οκτώ ριμπάουντ και το Νέιτ Χίντον 10π. και επίσης οκτώ ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Lc53UuCP0Xg

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς με 93-83 από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Από 18π. σκόραραν οι Τζόρνταν Ενόρα και Μαμαντί Ντιακίτε, με το δεύτερο να έχει και εννέα ριμπάουντ, ενώ «διπλός» με 11π. και δέκα ριμπάουντ ήταν ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι για τα «ελάφια».

https://www.youtube.com/watch?v=HnRy0tPnoOA

Από τους «πρωτευουσιάνους» ο Κόρεϊ Κίσπερτ σκόραρε 18π. και ο Κάλεμπ Χόμεσλι είχε 15π., οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δύο κοψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=PAirOMsCmtU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ