24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σάλεχ : Από τον Αμύντα στην Αίγυπτο

Στην Αίγυπτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιασέρ Σάλεχ ο οποίος συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ, και αποτελεί μέλος της ιστορικής ομάδας της Αλεξάνδρειας.

Ο 23χρονος Ελληνοαιγύπτιος γκαρντ πραμγατοποίησε πολύ καλή σεζόν με τον Αμύντα, έχοντας 10,1 πόντους και 4,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με τον σύλλογο του Υμηττού να τον ευχαριστεί για την προσοφορά του, μιλώντας για θετικό δέσιμο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αναλυτικά :

«Ο Αμύντας ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, τον Γιάσερ Σάλεχ, μέλος της ομάδας των Ανδρών και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της μπασκετικής του καριέρας.

Ο Γιάσερ αποτελεί πλέον μέλος του ρόστερ της ιστορικής ομάδας της Αλεξάνδρειας Αιγύπτου, Al Ittihad (ιδρύθηκε το 1914), που αγωνίζεται στην Αιγυπτιακή Premier League A, έχοντας στεφθεί πρωταθλήτρια 13 φορές, με τελευταία τη σεζόν 2019-20, αλλά και μία κατάκτηση του FIBA Africa Clubs Champions Cup.

Τη σεζόν, που μόλις ολοκληρώθηκε, ο 23χρονος Ελληνοαιγύπτιος swing man αγωνίστηκε σε 19 ματς με τη φανέλα της ομάδας του Υμηττού, μετρώντας 10,1 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,7 κλεψίματα ανά αγώνα, με τους 26 πόντους στο ντέρμπυ του Ψυχικού, για την 7η αγωνιστική της Α2, να αποτελούν την κορυφαία ατομική του επίδοση στην κατηγορία.

Το θετικό δέσιμο που αναπτύχθηκε την περασμένη σεζον θα διατηρηθεί και πάντα θα περιμένουμε να ακούσουμε επιτυχίες στα επόμενα βήματα της ζωής του!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ