18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σάκοτα: “Το ελέγξαμε, το αξίζαμε”!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επιχείρησε να γυρίσει γρήγορα σελίδα για την ΑΕΚ, λέγοντας λίγα λόγια για τον νικηφόρο ημιτελικό με την Μούρθια και βάζοντας άμεσα στο... κάδρο της Μονακό.
"Οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη και τους συγχαίρω. Κάναμε μερικά λάθη στο τελευταίο δίλεπτο, παραλίγο να μας κοστίσουν τη νίκη, αλλά γενικά κοντρολάραμε το παιχνίδι. Ηταν δύσκολος αντίπαλος, δεν μας ταιριάζει το στιλ τους, έχουν καλή ισοροροπία με τους ψηλούς και παίζουν πολύ το τρανζίσιον, είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε, όμως, νομίζω μόνο δύο λεπτά δεν ελέγξαμε το ματς. Ισως ήταν η κούραση, ίσως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Επαναλαμβάνω ότι αξίζαμε τη νίκη, βάλαμε άλλη μια μεγάλη επιτυχία στις φετινές και τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον τελικό απέναντι σε μια πιο καλή ομάδα από την Μούρθια, ίσως καλύτερη από πολλές αφού έδειξε την μεγαλύτερη σταθερότητα και πέτυχε τις περισσότερες νίκες", είπε ο προπονητής της ΑΕΚ ο οποίος συμφώνησε στον καταλυτικό ρόλο του... αθόρυβου Ξανθόπουλου στο παιχνίδι και απέδωσε τα εύσημα στον κόσμο για την εντπυωσιακή του παρουσία."Το πιο σημαντικό θα είναι να μείνουν κοντά μας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, αυτό θα είναι για το μέλλον".
Ο Κέβιν Πάντερ ήταν άκρως... λακωνικός: "Εγινε πολύ καλό ματς και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε μπροστά σε αυτόν τον κόσμο να νικήσουμε και να προκριθούμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ