20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: «Πρέπει να αντιδράσουμε» (pics)

Να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Προμηθέα Πατρών για τη Stoiximan.gr Basket League θέλει η ΑΕΚ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μπάνβιτ.

Η «Ένωση» έχει δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, καθώς δοκιμάζεται στην Πάνορμο κόντρα στην πρωτοπόρο του Γ’ Ομίλου (10/01, 19.00). Η αποστολή αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας (09/01) στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης κι από εκεί συνέχισε οδικώς το ταξίδι της μέχρι τον τελικό προορισμό της.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα που έχει στη διάθεσή του δεκατρείς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Αγραβάνη, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε συνεχίζεται. Αύριο (10/01) αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας. Θεωρώ ότι η Μπάνβιτ είναι φαβορί και για την κατάκτηση του Basketball Champions League. Προέρχεται από μεγάλες εκτός νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα με Γαλατάσαραϊ και Εφές και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη δουλειά, ωστόσο είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Προμηθέα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ