16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σάκοτα: “Μας δίνουν αυτοπεποίθηση οι νίκες”

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες σε ένα κομβικό σημείο της κανονικής περιόδου και απέδωσε την επικράτηση επί του Φάρου στην καλή άμυνα, ειδικά πάνω στον Μπαρτ. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε επίσης στην προετοιμασία για το φάιναλ φορ του BCL.

"Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα, απλά είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε πέσει αρκετά. Ήταν σημαντικό αυτό το παιχνίδι για εμάς, για να γυρίσουμε στις νίκες. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση οι νίκες. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, είχαμε και απουσίες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος, που είχαμε αλλαγές στα πικ εν ρολ. Κουράστηκε και ο Μπαρτ που τον κυνηγούσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν τον ακολούθησαν οι υπόλοιποι και το εκμεταλλευτήκαμε με τα ριμπάουντ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πολύ σημαντικό για τη θέση που θέλουμε να είμαστε στο τέλος", είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχουμε 20 μέρες μέχρι το φάιναλ φορ ή λιγότερες αν παίξουμε με τον Προμηθέα. Καλό θα είναι αυτό, για να έχουμε ένα παιχνίδι πριν το φάιναλ φορ στα πόδια μας. Θα δώσουμε και δύο μέρες ρεπό και στη συνέχεια θα κάνουμε προπονήσεις για να είμαστε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια. Να είμαστε και όλοι υγιείς, γιατί χωρίς να είναι όλοι παρόντες, δεν είμαστε ίδια ομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ