26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: “Η άμυνα έμεινε στην Αθήνα”!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του μετά την τραγική εμφάνιση που έκανε η ΑΕΚ και στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως δεν απογοητεύεται. Απέδωσε την ήττα στην πολύ κακή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του σε όλο τον αγώνα, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να εξηγήσει. Παραδέχθηκε πως τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πρόβλημα και μίλησε και για το αν θα κάνει κάποια αλλαγή στο ρόστερ.

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε. Τον είδα κι όταν δεν έπαιζε καλά, πίστευα ότι έχει ταλέντο. Εμείς τον βοηθήσαμε να φαίνεται καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν πίστεψα ότι γίναμε μεγάλη ομάδα με δύο παιχνίδια ούτε και σήμερα απογοητεύομαι. Γνωρίζω τα προβλήματα. Όταν δεν παίζουμε άμυνα, το πρόβλημα μεγαλώνει. Αρχίσαμε χωρίς ενέργεια, δε βρήκαμε λύσεις. Το χαρτί της στατιστικής βλέπω και στεναχωριέμαι. Το πρώταθλημα όμως τρέχει, έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να διορθώσουμε πολλά.

Η άμυνα δεν ήρθε, έμεινε στην Αθήνα. Οι λύσεις μας είναι περιορισμένες χωρίς την άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες. Σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τη νίκη του, απλά λέω ότι δεν προσπαθήσαμε καν. Αν είχε γίνει στο 4ο δεκάλεπτο, θα έλεγα δεν είχαμε δύναμη, αλλά αυτό που έγινε στο πρώτο έγινε ανεξήγητο. Και εγώ προσπαθώ να βρω λογική.

Θα μιλήσουμε με τους παίκτες, θα κάνουμε και κάποιες διορθώσεις. Όταν η ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένη και λογική, δεν μπορεί. Προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά. Όλα διορθώνονται αλλά φαίνεται πως τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πρόβλημα για εμάς. Η ομάδα ίσως χαλάρωσε μετά τα δύο πολύ καλά παιχνίδια και ίσως υποτίμησε τον αντίπαλο χωρίς λόγο".

Σχετικά με το αν θα πάρει κάποιον παίκτη για να ενισχύσει το ρόστερ είπε: “Αυτή την εποχή δεν υπάρχουν παίκτες έτσι όπως τους θέλεις και αυτή είναι δυσκολία. Η περιφέρεια δεν μας δίνει πολλές λύσεις με σουτ, θα έπρεπε να είμαστε τυφλοί για να μην το δούμε. Το παιχνίδι πρέπει να έχει ισορροπία”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ