22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σάκοτα: “Δεν έχουμε ισορροπημένη ομάδα”

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και στους αντιπάλους και φυσικά ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ. Ωστόσο έκρινε πως η ομάδα του δεν είναι ισορροπημένη, θέλοντας έτσι να εξηγήσει γιατί κάνει αλλαγές στο ρόστερ. Πάντως απέφυγε να επιβεβαιώσει το ότι ο Ελόνου πρόκειται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που κατάφερε να κερδίσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συγχαρητήρια στην Κύμη, που ήταν από τις πιο δύσκολες ομάδες που παίξαμε. Ήταν καλά στημένη, μας δυσκόλεψε πολύ. Στο τέλος πήγε στις βολές το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια πάλι στην Κύμη. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος απέφυγε να αποδώσει τη μη χρησιμοποίηση του Τσινέμελου Ελόνου στην απόφαση για αντικατάστασή του, αλλά επικαλέστηκε έναν τραυματισμό:

"Έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είπαμε πριν από το παιχνίδι, αν χρειαστεί να μην τον ζορίσουμε".
 
Στη συνέχεια ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε:

Για το διαφορετικό πρόσωπο που εμφανίζει η ΑΕΚ εντός και εκτός έδρας: 'Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουν τόσο μεγάλα ρόστερ οι ομάδες για να αντέξουν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλοντας και μη, αν και δεν το θέλουμε αυτό εμείς οι προπονητές, φαίνεται να δίνουμε περισσότερη ενέργεια σε Ευρώπη ή στα ντέρμπι. Υπάρχουν και τραυματισμοί".

Για το αν ο πάγκος έπαιξε κρίσιμο ρόλο στη νίκη: "Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος στο μοίρασμα της ενέργειας. Είχαμε θέμα στα ριμπάουντ. Δεν έχουμε όμως τόσο ισορροπημένη ομάδα. Στο ρόστερ παίζουν πολλοί παίκτες στην ίδια θέση. Έχουμε και δύο νέα παιδιά, που δεν μπορούν να μας βοηθήσουν όσο θα θέλαμε".

Για τον Βασιλόπουλο: "Έχουμε δύο λεπτά σημεία. Δεν έχουμε πολλές αλλαγές στις θέσεις του γκαρντ και στην θέση «4», σαν back up και αμυντικό τριάρι, όπως είχαμε πέρυσι τον Μιλόσεβιτς. Η αρχική ιδέα ήταν να έρθει ο Περπέρογλου, αλλά δεν τον άφηνε η ομάδα του. Γι' αυτό πήγαμε σε αυτή την επιλογή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ