16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρόουζ: «Οι Λέικερς παραμένουν φαβορί για τους τελικούς του ΝΒΑ» (pic+vid)

O Tζέιλεν Ρόουζ δίνει την δική του γνώμη για τα φαβορί της κατάκτησης του φετινού τίτλου. Μάλιστα ο βετεράνος φόργουορντ δεν δίστασε να στηρίξει τους περσινούς πρωταθλητές παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Αυτή την στιγμή οι Λέικερς είναι 5οι στην Δυτική περιφέρεια.

Οι Λός Άντζελες Λέικερς παραμένουν μια πολύ καλή ομάδα, παρολαυτα προβλήματα τραυματισμών τους ταλανίζουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν με τους δύο σουπερστάρ του ρόστερ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, να ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς και να χάνουν μεγάλο μέρος της σεζόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι περσινοί πρωταθλητές και πρωτοπόροι της Δυτικής περιφέρειας να βρίσκονται 5οι με ρεκόρ 35-22. Αυτό δεν εμπόδισε τον Ρόουζ να δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στους «Λιμνανθρώπους»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος φόργουορντ:

«Μην νομίζετε ότι είμαι τρελός. Ξέρω ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει απουσιάσει από 15 συνεχόμενα παιχνίδια… Ξέρω ότι ο Άντονι Ντέιβις δεν έχει αγωνιστεί σε 29 συνεχόμενα παιχνίδια. Οι Λέικερς είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κατακτήσουν στη Δύση και να παίξουν στους Τελικούς! Όταν είναι υγιείς, παίζουν φανταστικά! Στο νούμερο 2 των δικών μου power rankings βάζω τους Κλίπερς».

Ό,τι έγινε στη φούσκα του Ορλάντο, με τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά της Δύσης άφησε ένα στίγμα σε αυτή την ομάδα. Στο νούμερο 3, οι Γιούτα Τζαζ. Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ένας από τους παίκτες της λίγκας που αγαπώ να βλέπω ενώ υπάρχει το μεγαλείο των Γκομπέρ και Μίτσελ…».

https://www.youtube.com/watch?v=ZP7yOxo1hFM&t=4s

https://twitter.com/TalkBasket/status/1383763537865035777



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ