20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ρόντο στους Κλίπερς, Λου Ουίλιαμς στους Χοκς (vids)

Κάτοικος Λος Άντζελες γίνεται ξανά ο Ραζόν Ρόντο, αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό των Λέικερς, αλλά για να ενταχθεί στο δυναμικό των Κλίπερς! Οι Ατλάντα Χοκς αποφάσισαν να τον ανταλλάξουν, προκειμένου να αποκτήσουν ως αντάλλαγμα τον Λου Ουίλιαμς

Ο Ρόντο, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Χοκς το περασμένο καλοκαίρι δεν βρήκε ρόλο αντάξιο των δυνατοτήτων του στην ομάδα, μετρώντας μόλις  3.9 πόντους, 2.- ριμπάουντ και 3.5 ασίστ σε 27 παιχνίδια. Ο Ρόντο, έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν το πρωτάθλημα τόσο με τους Μπόστον Σέλτικς, όσο και με τους Λος Άντζελες Λέικερς, θα προσπαθήσει με την εμπειρία του να βοηθήσει τους Κλίπερς να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικούς περιφέρειας. 

Οι Κλίπερς αποφάσισαν να θυσιάσουν τον Λου Ουίλιαμς των  12.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ, το συμβόλαιο του οποίου έληγε τους επόμενους μήνες. Ο Ουίλιαμς έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα των Χοκς (2014-14), ενώ έχει αναδειχθεί τρεις φορές καλύτερος έκτος παίκτης (2015, 2018, 2019), αφού ξέρει να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια ερχόμενος από τον πάγκο. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ