21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρόμπινσον: “Ανυπομονώ για τον αγώνα με τη Μονακό”

Αν είναι ένας παίκτης του Προμηθέα Πάτρας που ξέρει καλά τα... κατατόπια στο Μονακό είναι η τελευταία προσθήκη των Αχαιών, ο Τζέραλντ Ρόμπινσον. Ο Αμερικάνος γκαρντ αγωνίστηκε δύο χρόνια στους Μονεγάσκους και όπως δήλωσε ανυπομονεί για το αυριανό παιχνίδι (13/11, 20.45) για την 7η αγωνιστική του EuroCup.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οπότε περιμένω μια δυνατή αναμέτρηση. Προσωπικά ανυπομονώ για τον αγώνα, ανυπομονώ να παίξω εκεί ως αντίπαλος, σε ένα γήπεδο όπου ήμουν γηπεδούχος για δύο σεζόν".

Ο Μάκης Γιατράς έχει άλλο λόγο να περιμένει το παιχνίδι αυτό πάντως, πέραν και της βαθμολογικής του σημασίας. Η Μονακό είναι η μοναδική ομάδα στη διοργάνωση που έχει νικήσει τους Πατρινούς και μάλιστα εντός έδρας με 77-74 με τον Ντίλαν Ένις να σημειώνει 19 πόντους. "Είναι από τις πλέον δυνατές ομάδες στο EuroCup και έχει υψηλούς στόχους", τόνισε ο προπονητής του Προμηθέα για να προσθέσει: "Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ