29.4 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρόμπερτς: «Θα δούμε τι θα γίνει» (pics)

Η χρονιά έκλεισε χωρίς τίτλο για τον Ολυμπιακό μετά το 3-2 στη σειρά των τελικών με τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας να πηγαίνει στη χέρια του Παναθηναϊκού. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς κοντοστάθηκε για δυο κουβέντες πριν η αποστολή των «ερυθρόλευκων» πάρει την άγουσα για την επιστροφή στο ΣΕΦ. 

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι στο πρώτο μισό, αλλά επιστρέφοντας στο παρκέ τα πάντα έμοιαζαν να έχουν αλλάξει: «Ναι, έτσι ακριβώς είναι. Νιώσαμε πως ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός βγήκε ακόμη πιο επιθετικός. Έφταναν σε εύκολα λέι απ, βρήκαν καλά σουτ, κάτι που δεν είχαν στο πρώτο μισό και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».

Ακόμη κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαίωσαν όσους μιλούσαν για εύκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών. Ο τίτλος κρίθηκε στο πέμπτο παιχνίδι με δύο μπρέικ: «Έχουμε παίκτες που παίζουν δυνατά και έχουν χαρακτήρα. Παλεύουμε όλο το χρόνο μέσα από σκαμπανεβάσματα και πολλές δυσκολίες και απουσίες. Σήμερα ήταν το ίδιο, αλλά δεν καταφεραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε ωε το τέλος και όσο ο Παναθηναϊκός ανέβαζε ρυθμούς, δυσκόλευε η δική μας αποστολή».

Οι «πράσινοι» πήραν τον μοναδικό τίτλο της χρονιάς, ο Ολυμπιακός έριξε αυλαία χωρίς τίτλο για τη σεζόν 2017-18, κάτι που δεν άρεσε στον Ρόμπερτς: «Πάντα θες να κατακτάς τίτλους. Προσπαθείς, δουλεύεις και ο τίτλος είναι αυτό που πρέπει να έχεις για να πιστοποιήσει κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά που έκανες, που προσπάθησες να κάνεις όλο το χρόνο, κάθε μέρα σε προπονήσεις, ταξίδια, αγώνες. Εμείς δεν τα καταφέραμε και σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο χαιρόμαστε».

Για τον ίδιο όλο αυτό ήταν κάτι πολύ καινούριο. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από μια πενταετία στο ΝΒΑ με τους Πέλικανς, τους Χόρνετς, τους Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Χόρνετς. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για τον ίδιο; «Έμαθα πολλά από την αρχή ς το τέλος. Ένιωσα πως μεγάλωσα, πως έχω κι άλλα να μάθω ερχόμενος εδώ, επιστρέφοντας στην Ευρώπη. Νιώθω πως είμαι καλύτερος παίκτης από ότι ήμουν όταν ήρθα. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα».

Όσο για το αύριο... Εκεί έχει λίγο αναμονή.... «Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μια απόφαση που θα πρέπει να ληφθεί και από τις δύο πλευρές. Θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως σίγουρα χάρηκα τη χρονιά μου εδώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ