23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ρούντι: «Για πολλά χρόνια ακόμη στη Ρεάλ…»

Σαν ευχή να... κλείσει ως «μπλάνκο» την καριέρα του ακούστηκαν τα λόγια του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ για το πρωτάθλημα, τόνισε πως θέλει να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη.

Οι σχέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ρούντι Φερνάντεθ πέρασαν φέτος από «σαράντα κύματα». Από την εποχή της έντονης αμφισβήτησης, στη «σάρωση» των τίτλων εντός κι εκτός συνόρων, με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Εκείνος, μάλιστα, έβαλε τη «σφραγίδα» του στο «διπλό» επί της Μπασκόνια, που πρόσφερε στην ομάδα του την επιστροφή στο «θρόνο» της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Κάπως έτσι, η κατάσταση δείχνει πολύ πιο ευνοϊκή για τον πολύπειρο φόργουορντ, ο οποίος τόνισε πως «μου αρέσει πολύ από την πρώτη χρονιά που ήρθα εδώ, δεν περίμενα να κερδίσω τόσους τίτλους σε αυτή την εξαετία. Μακάρι να μείνω για πολλά χρόνια ακόμη στη Ρεάλ». Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι το κλίμα έχει αλλάξει άρδην και η παραμονή του Ρούντι μοιάζει βέβαιη αυτή τη στιγμή.

Το «πολλά χρόνια», βέβαια, μπορεί να σημαίνει και μέχρι το τέλος της καριέρας του, μιας και σήμερα είναι 33 ετών. «Ένιωσα πολύ καλά αυτή την χρονιά. Ένιωσα πολύ καλά, παίζοντας σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια, στο υψηλότερο επίπεδο και φτάνοντας έως το τέλος», ανέφερε επίσης στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Marca», για να συμπληρώσει για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του, που έφτασε στην κατάκτηση της ACB και της Ευρωλίγκα, με την εξής ιδιαίτερη ατάκα: «το να πάμε, τώρα, για διακοπές με δύο τίτλους στο χέρι, είναι κάτι απίστευτο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ