20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ρούμογλου: “Θέλουμε τη νίκη”

Η Εθνική Εφήβων ετοιμάζεται για το τελευταίο της παιχνίδι στο European Challenger του Τελ Αβίβ. Αντιμετωπίζει τη Γαλλία στις 17.00, προερχόμενη από την ήττα από το Ισραήλ χθες το βράδυ.

Ο Αποστόλης Ρούμογλου αναφέρθηκε σε αυτή την ήττα από την οικοδέσποινα ομάδα του τουρνουά: «Γνωρίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Το Ισραήλ είχε τρεις συνεχόμενες νίκες και είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Παρόλα αυτά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, παλέψαμε στην άμυνα και μείναμε ενωμένοι».

Η ήττα από το Ισραήλ είναι ακόμη στο μυαλό του Ρούμογλου, αλλά όπως ξεκαθαρίζει το βλέμμα πρέπει να στραφεί στον σημερινό αγώνα: “Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με τους Γάλλους. Αυτό είναι πλέον αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε”.

Οι νεαροί διεθνείς δεν είναι “τυφλοί” σε όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, καθώς ενημερώνονται διαρκώς: “Μας έχει προβληματίσει η κρίσιμη κατάσταση που περνάει η χώρα μας αυτές τις μέρες. Ελπίζουμε όλα να τελειώσουν γρήγορα χωρίς άλλες καταστροφές”.

Ζούγρης: “Πάμε για τη νίκη”

O Βαγγέλης Ζούγρης θέλει να κλείσει με νίκη αυτό το τουρνουά. “Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι με το Ισραήλ”, τονίζει ο Βαγγέλης Ζούγρης, ο οποίος σύμφωνα με τους αριθμούς αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης για την ελληνική ομάδα: “Πιέσαμε σωστά τους αντιπάλους μας, τους ωθήσαμε σε λάθη και αυτό τελικά μας έδωσε και το προβάδισμα στο παιχνίδι”.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, ειδικά από τα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου: “Αμυντικά δεν ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί, όσο ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε περισσότερους πόντους, πιο εύκολα καλάθια και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη που θέλαμε”.

Η αυλαία θα πέσει σήμερα απέναντι στη Γαλλία: “Μπορεί να χάσαμε από το Ισραήλ, αλλά μας απομένει ένα ακόμη παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πάμε για τη νίκη!”



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ