11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρουμελιώτης : «Μοναδικός στόχος της Κορίνθου η ανασυγκρότηση»

Ο ΚΑΟ Κορίνθου συνεχίζει την προετοιμασία του, ενώ σήμερα (21/9) θα λάβει μέρος στο τουρνουά μνήμης "Φίλιππος Κεσκινίδης" , που θα λάβει τόπο στο Μαρκόπουλο, και θα συμμετέχουν η διοργανώτρια ΟΚΑ Μεσογείων, ο Ερμής Σχηματαρίου και ο Μίλωνας.

Ο Κώστας Ρουμελιώτης συνεχίζει την σκληρή και καθημερινή δουλειά, έχοντας σταθερά εκτός τους τραυματίες Αυγενικό και Κωνσταντίνου, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν λίγο πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος, και με δηλώσεις του στο basketa.gr θέλησε να ξεκαθαρίσει και να απαντήσει στα σενάρια που θέλουν τον ΚΑΟΚ ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο. Ο ίδιος αναφέρει ότι μοναδικός στόχος της καινούργιας ομάδας του, είναι η ανασυγκρότηση και η άνετη παραμονή στην κατηγορία, έχοντας ως σκεπτικό να πληροφορήσει τον κόσμο της Κορίνθου για το εγχείρημα που επιχειρείται :

«Έχουμε μπροστά μας μια πάρα πολύ δύσκολη και μεταβατική χρονιά , δυστυχώς ο υποβιβασμός της ομάδας και με τον τρόπο που έγινε, εκτός από το χάσιμο της κατηγορίας, αποδόμησε και ολόκληρο κορμό της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν 9 παίκτες παρά τη θέληση μας, παιδιά με αξιόλογη καριέρα, Ο Μακρής και ο Νιφόρας έκαναν μεταγραφές σε ομάδες της Α2, ο Κεφαλάς πρωταγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες για πολλά χρονιά, αλλά και άλλοι χρήσιμοι αθλητές, όπως οι Πράττης και Γεωργίου.

Φτιάξαμε μια εντελώς καινούργια ομάδα, με 9 καινούργιους παίκτες, εκ των οποίων οι 8 είναι από 24 ετών και κάτω. Είναι μια νεανική ομάδα , δυστυχώς δεν έχουν προλάβει να προπονηθούμε καλά, έχοντας τραυματισμούς πριν την προετοιμασία, έτσι κάνουμε προπονήσεις με 8 και 9 άτομα και δεν μπορούμε να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Ο μοναδικός μας στόχος και ειδικά μιας ομάδας που υποβιβάζεται, είναι η ανασυγκρότηση, να οργανωθούμε, να δημιουργήσουμε μια ομάδα συμπαικτών και μαχητών. Περιμένοντας και τους τραυματίες θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν μια καλύτερη πορεία και να ξεμπερδέψουμε γρήγορα από το θέμα της παραμονής, γιατί οι μισές ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται.

Στόχος είναι να ανασυγκροτήσουμε τις ακαδημίες μας, και κανέναν άλλο δεν έχουμε, σε μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν. Μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί δεν μπορεί να είναι φαβορί για τίποτα, και οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού. Φυσικά να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, παιδιά με προπονητικά κάμπους που σκοπεύουμε να κάνουμε, και όλοι να είναι περήφανοι για την ομάδα που σκοπεύουμε να κάνουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ