18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ρουμανία… καλεί Κλάιμπερν

Ο Ουίλ Κλάιμπερν δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει... Ευρωπαίος, και δη Ρουμάνος, αφού είναι αρκετά πιθανό να αποκτήσει την υπηκοότητα της χώρας.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν υπάρχει μόνιμα στην καθημερινότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τα τελευταία τρία χρόνια. Ο «εκρηκτικός» Αμερικανός φόργουορντ είναι μεταξύ των πιο σηματικών μονάδων για τον Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και, σίγουρα, την ίδια χρησιμότητα θα μπορούσε να έχει για οποιαδήποτε εθνική ομάδα, αν ακολουθήσουμε το λαμπρό παράδειγμα του Άντονι Ράντολφ στην εθνική Σλοβενίας.

Ο Κλάιμπερν δεν αποκλείεται, λοιπόν, να αγωνιστεί σε αυτή της Ρουμανίας σύντομα. Οι διαδικασίες για την έκδοση ρουμανικής υπηκοότητας έχουν προχωρήσει για την περίπτωσή του και είναι πολύ πιθανό, σύντομα, να γίνει αυτή δική του. Στην χώρα ελπίζουν στην επιτυχή έκβαση των διαδικασιών, αφού την προηγούμενη φορά που προσπάθησαν, ο Σκότι Ουίλμπεκιν διάλεξε... Τουρκία.

Η πρόσθεση του Ουίλ Κλάιμπερν στην εθνική, ίσως να σήμαινε πολλά για τη Ρουμανία, που αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο των προκριματικών αγώνων του Μουντομπάσκετ της Κίνας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ