18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ροσονέρι» Τζατζάς και Μαγιντόμπε, δεν προχώρησε με Ιορδάνογλου

Ακόμη δυο μεταγραφές ολοκλήρωσε το Παγκράτι, το οποίο κράτησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον Γρηγόρη Τζατζά ενώ πρόσθεσε σε αυτό τον Αλέξανδρο Μαγιντόμπε.

Στην περίπτωση του Τζατζά και οι δυο πλευρές ήθελαν να συνεργαστούν εκ νέου, βρίσκοντας την χρυσή τομή, με το basketa.gr να σας ενημερώνει με ρεπορτάζ στις 22/8 για τη συμφωνία. Ο Μαγιντόμπε με την σειρά του έπεισε τον Δημήτρη Λιόγα ότι αξίζει μια θέση στο Παγκράτι, και έτσι ολοκλήρωσε τη συμφωνία του, για την οποία σας είχε μιλήσει το basketa.gr στις 1/9.

Αντίθετα δεν θα συνεχίσει στο Μετς ο Στράτος Ιορδάνογλου, παρότι συμμετείχε στην προετοιμασία, με τον 20χρονο γκαρντ να αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά :

«Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο με τον αθλητή Γρηγόρη Τζατζά και την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Αλέξανδρο Μαγιντόμπε.

Ο Γρηγόρης Τζατζάς συνέβαλε στην περσινή παραμονή της ομάδας μας έχοντας  5,5 πόντους και 27 τρίποντα σε 25 παιχνίδια, ενώ ο 21χρονος γκαρντ αγωνιστικέ την περσινή σεζόν στην Γ΄Εθνική με την Ένωση Ιλίου, έχει περάσει από  Καλαμάτα, Πανναξιακό, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ