20.9 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ροντρίγκεθ: «Μεσίνα και Σταυρόπουλος διευκολύνουν τα πάντα» (vid)

Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για την καριέρα του, για το πόσο ευτυχισμένος είναι στην τωρινή του ομάδα, απάντησε στο γιατί δεν έχει έρθει ποτέ να παίξει στην Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

Για το αν του λείπει η Ελλάδα: «Μου λείπει η Ελλάδα, φυσικά! Όπως έχει η κατάσταση, μου λείπουν πολλά πράγματα. Μεταξύ αυτών, το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά που περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου».

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω το ταξίδι μου και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω εκεί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτή την καριέρα. Αγαπώ την Ελλάδα, έχει μεγάλη μπασκετική κουλτούρα. Πάντα τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό. Νιώθω καλά στο Μιλάνο, αγαπώ την πόλη και τη χώρα. Απολαμβάνω το παρόν και αυτό έχει σημασία».

Για τη ζωή στο Μιλάνο εν μέσω κορωνοϊού: «Ως οικογενειάρχης, είναι δύσκολο να ζεις σε μια πόλη που χτυπήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό. Σταδιακά η ζωή του αθλητή προσαρμόζεται. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους μας».

Για την Αρμάνι Μιλάνο: «Η παρουσία του Έτορε Μεσίνα και του Χρήστου Σταυρόπουλο είναι πολύ σημαντική. Διευκολύνουν τα πάντα για μας. Έκαναν τα πάντα για να μην μας λείπει τίποτα, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς και άνετα με τους συμπαίκτες και τις οικογένειές μας. Απολαμβάνω να δουλεύω στο πλευρό τους. Βρίσκονται στο πιο υψηλό επίπεδο της Euroleague εδώ και τόσα χρόνια και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να είναι η Μιλάνο στην κορυφή, να έχει τέτοιου είδους ανθρώπους να ηγούνται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ