19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ροντρίγκεθ: «Απο μικρό παιδί θαύμαζα τον Γιασικεβίτσιους»

Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρχι Ροντρίγκεθ κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στο Final Four και να διεκδικήσει την κούπα. Ο Ισπανός δήλωσε έτοιμος για τον ημιτελικό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (28/5, 22:00) και τόνισε πως σκεφτόταν να ζητήσει συμβουλή απο τον κόουτς Γιασικεβίτσιους, τον οποίο όπως αποκάλυψε θαύμαζε απο μικρός. 

Τον θαυμασμό του για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έκρυψε ο Ισπανός Σέρχιο Ροντρίγκεθ, αποκαλύπτωντας μάλιστα οτι τον θαυμάζει απο την παιδί του ηλικία, αστειευόμενος που σκεφτόταν να ζητήσει την συμβουλή του. Παράλληλα ο γκαρντ της Αρμάνι τοποθετήθηκε σχετικά με τον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα δηλώνοντας πως η ομάδα του έχει πολλά όπλα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Γιασικεβίτσιους:  «Είναι ωραίο που είμαστε εδώ και να παλέψουμε για τον τίτλο. Ήθελα να ζητήσω συμβουλή από τον Σάρας, αλλά μάλλον δεν θα με βοηθήσει. Τον θαύμαζα από μικρό παιδί. Έρχεται ένα δύσκολο ματς, θα δούμε τι θα γίνει».

Για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα: «Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε και στην διάρκεια της σεζόν. Έχουμε πολλά όπλα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε παίκτη σωστά. Η προσέγγιση είναι πολύ σημαντική. Πάντα έπαιζα με ομάδα που είναι φαβορί. Τώρα είναι κάπως διαφορετικά, αλλά πρέπει να έχεις σωστή νοοτροπία. Πρέπει να έχουμε ενέργεια. Παίζουμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε τους πιο άπειρους να νιώσουν άνετοι και να έχουν αυτοπεποίθηση. Αυτό κάναμε σε όλη την σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ