27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ροντέο έγιναν οι Μπουλς!

Καυγάδες μεταξύ συμπαικτών στις προπονήσεις συμβαίνουν, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ούτε προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη, όσο κι αν οι ομάδες ομνύουν στο οικογενειακό κλίμα, που επικρατεί στα ενδότερά τους. Όμως αυτό που έγινε στους Σικάγο Μπουλς ξεπερνά κάθε προηγούμενο και είναι πραγματικά δύσκολο να το πιστέψει κανείς.

Ο Μπόμπι Πόρτις και ο Νίκολα Μίροτιτς τσακώνονταν σαν τα κοκόρια για κάποια λεπτά, μέχρι που ο Πόρτις τα... πήρε στο κρανίο και έστειλε τον Μίροτιτς στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι! Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην ιστοσελίδα Vertical, που πρώτη αποκάλυψε το επεισόδιο, ότι ο Μίροτιτς είχε προηγουμένως προκαλέσει τον Πόρτις δύο φορές και την τρίτη ο τελευταίος πλησίασε πολύ κοντά και έριξε μια δυνατή γροθιά στο σαγόνι του Μαυροβούνιου.

Εκείνος έπεσε κάτω και έμεινε εκεί για μερικά λεπτά. Τελικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στο σαγόνι και διάσειση! Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, όμως το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα μπορέσει να παίξει ξανά είναι κάτι που προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Την προπόνηση παρακολουθούσε και ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπουλς, Γκαρ Φόρμαν, κάτι που δημιουργεί την εντύπωση ότι θα πέσουν "καμπάνες" τόσο στον Πόρτις όσο, πιθανώς, και στον Μίροτιτς. Πόρτις και Μίροτιτς αγωνίζονται στην ίδια θέση (πάουερ φόργουορντ), οπότε εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι ο μεταξύ τους ανταγωνισμός για τη θέση του βασικού είχε ως αποτέλεσμα τις... μπουνιές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ