12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

“Ρολά” κατεβάζουν και οι χορηγοί του ΕΣΑΚΕ!

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των εμπλεκόμενων στην Basket League εξελίχθηκε σε... χάσιμο χρόνου, αλλά η ημέρα είχε ειδήσεις και όχι ευχάριστες για το πρωτάθλημα.

Κατ' αρχάς από την πρωινή κουβέντα απουσίαζαν οι προπονητές. Η ατζέντα ανέφερε δύο ονόματα, του Ηλία Παπαθεοδώρου και του Βαγγέλη Ζιάγκου, όμως όταν αυτά μαθεύτηκαν εκφράστηκαν ενστάσεις. Οχι για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά για το τι θα εκπροσωπούσαν πέρα από τους εαυτούς τους δύο μεμονωμένοι προπονητές και όχι το προεδρείο του ΣΕΠΚ. Ετσι η παρουσία ακυρώθηκε.

Εν συνεχεία με τους παίκτες υπήρξε μπέρδεμα, αφού αυτοί έθεσαν εξ αρχής το θέμα που, λογικά, τους καίει δηλαδή το οικονομικό και οι πρόεδροι άρχισαν να τους ρωτάνε την θέση τους για την διακοπή του πρωταθλήματος, αφού γι' αυτό είχαν διαμαρτυρηθεί ότι δεν ζητήθηκε η γνώμη τους! Τελικά και όλα που τα συζήτησαν, άκρη δεν βγήκε, αφού και μέχρι στους παιγμένους μήνες υπήρξε παρανόηση όταν ακούστηκε ότι Σεπτέμβριος με Μάρτιος είναι οκτώ μήνες και στο... κανονικό μέτρημα βγήκαν επτά...

 Πάμε τώρα στις ειδήσεις, που αφορούν το "γεια χαρά" των κεντρικών χορηγών για υπόλοιπα χρήματα. Η ΕΡΤ ειδικά έχει παρουσιάσει μια θέση που λέει ότι όλα τα ματς, κανονικής διάρκειας και πλέι οφ είναι τα διπλάσια από όσα έχουν ήδη παιχτεί, άρα με το 50% που έδωσε μέχρι τώρα, είναι μια χαρά. Ούτε για το 70% δηλαδή συζητάει, που είναι η κουβέντα ΚΑΕ και παικτών. 

Το ίδιο, όχι το 50% απαραίτητα αλλά σίγουρα όχι το 100% θα ισχύσει και από τον άλλο μεγάλο χορηγό, τα Πετρέλαια και κάπως έτσι το "ψαλίδι" θα πάει ντόμινο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ