21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ροκάρουν οι Ουόριορς (vid+pics)

Σε… ροκ ρυθμό θα κινηθούν άπαντες στην «Oracle Arena», στον τρίτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Τορόντο Ράπτορς.

Οι «πολεμιστές» θα υποδεχθούν τους «πτερόσαυρους» και -όπως ανακοινώθηκε- οι Τζέιμς Χέτφιλντ και Κερκ Χάμετ από τους Metallica, οι οποίοι ιδρύθηκαν στο Λος Άντζελες το 1981, θα είναι εκείνοι που θα τραγουδήσουν τον εθνικό αμερικανικό ύμνο πριν από το τζάμπολ. «Λατρεύουμε να στηρίζουμε τις ομάδες της περιοχής μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε κομμάτι της "κούρσας" των Γκόλντεν Στέιτ Ουόιρορς προς τον τέταρτο τίτλο σε πέντε χρόνια», δήλωσαν τα μέλη του γνωστού αμερικανικού συγκροτήματος της χέβι μέταλ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

  

Οι Metallica δεν είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσουν την «Αστερόεσσα σημαία» για χάρη των Καλιφορνέζων. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2015, στην τελική σειρά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, την οποία οι παίκτες του Στιβ Κερ κέρδισαν με 4-2 και κατέκτησαν τον τίτλο.

https://www.youtube.com/watch?v=rKKBuuDKdsg

Τον εθνικό ύμνο του Καναδά θα τραγουδήσει η βραβευμένη συμπατριώτισσά τους, Τενίλ Αρτς, η οποία είναι τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ