21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ροζίερ: «Είμαι ο Τέρι και όχι ο Κέμπα»

Ο Τέρι Ροζίερ θα αποτελέσει το νέο πλέι μέικερ των Σάρλοτ Χόρνετς κάνοντας το αντίθετο δρομολόγιο του Κέμπα Ουόκερ και σε συνέντευξη που παραχώρησε έδειξε έντονα τον εκνευρισμό του για τις συγκρίσεις με τον προκάτοχό του ενώ στάθηκε στην παρουσία του Μάικλ Τζόρνταν στην ομάδα.

Φέτος έχει κάθε λόγο να αποδείξει ότι αξίζει να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κοντούς του πρωταθλήματος ο Τέρι Ροζίερ, ο οποίος φέτος θα πάρει την ευκαιρία του και θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες με τους Χόρνετς.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Charlotte Observer» αναφέρθηκε στην άδικη σύγκριση που του γίνεται με τον Κέμπα Ουόκερ ενώ ζήτησε να μην ακούει για τον συγκεκριμένο παίκτη.

«Είμαι εκνευρισμένος για πολλά πράγματα. Θέλω να αποδείξω ξανά στον εαυτό μου. Δεν είμαι ο Κέμπα. Δεν έρχομαι εδώ για να παίζω σαν τον Κέμπα. Είμαι ο Τέρι. Σέβομαι απεριόριστα τον Κέμπα Ουόκερ: Όταν παίζω απέναντι του, θα του δίνω την καλύτερη μου εκδοχή και είμαι σίγουρος ότι κι εκείνος θα κάνει το ίδιο. Αλλά Κέμπα; Δεν θέλω να το ακούω. Μη μου μιλάτε για τον Κέμπα» ενώ στη συνέχεια τόνισε την επιρροή που... άσκησε η παρουσία του Μάικλ Τζόρνταν ώστε να αποδεχτεί να αγωνιστεί με τη φανέλα των Χόρνετς:

Δεν χρειάστηκε να μου δείξει πολλά. Μόνο και μόνο που είναι ο Μάικλ Τζόρνταν αποτέλεσε το 80-90% της απόφασης μου. Με πιστεύει και ήθελε να μου δώσει την ευκαιρία να αποδείξω το ταλέντο μου στο κορυφαίο επίπεδο. Πως μπορείς να τον απορρίψεις;»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ