25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ροδοστόγλου… ο δεύτερος

Οι μεγάλες - και παράλληλα ουσίας - κινήσεις συνεχίζονται για το Παγκράτι, το οποίο έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Ροδοστόγλου για την ενίσχυση της περιφέρειας του.

Το Παγκράτι μπορεί να μην έχει μπει... με φόρα στο μεταγραφικό «παζάρι» εν όψει της επόμενης Β' Εθνικής, αλλά φροντίζει κάθε του κίνηση να το ενισχύει ουσιωδώς, αλλάζοντας επίπεδο την ομάδα για να διεκδικήσει στόχο μεγαλύτερο της παραμονής, που είχε την περασμένη χρονιά. Κάπως έτσι, μετά την πρώτη σπουδαία μεταγραφή του Γιάννη Τζιβελέκα, οι «ροσονέρι» τα έχουν βρει και με τον Γιάννη Ροδοστόγλου, καθιστώντας αρκετά ισχυρή την περιφέρεια τους.

Ο πολύπειρος «άσος», που είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είναι ένας από τους πιο... σεσημασμένους σκόρερ στην ιστορία των εθνικών κατηγοριών, έχοντας περάσει από Κεραυνό Αιγίου, Ιωνικό ΝΦ, Ολυμπιακό Βόλου, Μίλωνα, Παλαιό Φάληρο, ΚΑΟΔ, Πιερικό Αρχέλαο, Πανερυθραϊκό, Ένωση Ιλίου, Αετό και Δούκα, για να περάσει τις τελευταίες δύο χρονιές με την φανέλα της Αγίας Παρασκευής. Με την τελευταία, ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών στο να γίνει η ανατροπή, μετά την έλευση του Παναγιώτη Κακαλιά, και να κερδίσει τελικά την παραμονή της στη Γ' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ