28.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ρογκαβόπουλος και Ντιγκμπέ! (vid)

Για τη συμμετοχή του Νικόλα Ρογκαβόπουλου στο παγκοσμίου φήμης "Jordan Classic Camp", που διοργανώνεται στις 14 Απριλίου στο Μπρούκλιν και σε αυτό θα πάρουν μέρος ορισμένα από τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου στην κατηγορία των παίδων, σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Ο 16χρονος φόργουορντ του Δούκα καλείται για δεύτερη φορά σε αυτό το τουρνουά και φέτος θα βρεθεί εκεί μαζί με τον γιο ενός διάσημου άσου του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο Τομ Ντιγκμπέ είναι ο γιος του Αλέν Ντιγκμπέ, του Γάλλου ασημένιου Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, με τη σπουδαία καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπανταλόνα μεταξύ άλλων. Η οικογένεια ζει πλέον μόνιμα στην Ισπανία, όπου ο νεαρός Τομ έδειξε από νωρίς ότι έχει ταλέντο και μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι τον "άρπαξε" η Μπαρτσελόνα από την Αλικάντε, όπου είχε αρχίσει να παίζει μπάσκετ.

Εκτός από τον Ντιγκμπέ και τον Ρογκαβόπουλο, στο Μπρούκλιν θα βρεθούν για το "Jordan Classic Camp" και οι Τεό Μαλεντόν (Γαλλία), Ρέι Μπρούνκε (Γερμανία), Γκρέγκορ Γκλας (Σλοβενία), Τρίσταν Οντόσα Εναρούνα (Ολλανδία), Κίλιαν Χέις (Γαλλία), Κάρλο Μάτκοβιτς (Κροατία). Σας γράφουμε τα ονόματα για να θυμάστε πού τα διαβάσατε πρώτοι στο μέλλον...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ