18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ριντ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» την κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός συνόρων, με την Τσάστιτι Ριντ να πετυχαίνει καθοριστικό καλάθι στο φινάλε.

Η 31χρονη φόργουορντ, που αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά φέτος στις «πράσινες», αναφέρθηκε στην ήττα της πρεμιέρας στη φετινή Α1 Γυναικών από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας και τους στόχους τους, που φθάνουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο πολύτιμη νίκη ήταν αυτή για την ομάδα μας, καθώς προήλθε έπειτα από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα», ανέφερε σχετικά η Αμερικανίδα, για να προσθέσει για την απουσία των φιλάθλων στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» λόγω κορονοϊού: «Για εμάς ήταν περίεργο που δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ωστόσο ξέρω πολύ καλά ότι μας έβλεπαν. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, είναι κάτι που είναι στην… καθημερινότητα της Αθήνας, το βλέπω από τον κόσμο που με σταματάει, από τους τοίχους που είναι ζωγραφισμένοι με τριφύλλια, από τα πάντα».

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τελευταία φορά τον τίτλο στην Α1 Γυναικών τη σεζόν 2012-2013 κι εν συνεχεία πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε δύο φορές το Ελληνικό και πέντε ο Ολυμπιακός. Συνολικά, έχει τέσσερις κατακτήσεις (1998, 2000, 2005, 2013).

Από την πλευρά των παικτριών των «ερυθρολεύκων» η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε πως στόχος τους και φέτος είναι ο τίτλος: «Ήταν μια κακή ήττα. Δεν φανήκαμε αντάξιες του εαυτού μας και του παιχνιδιού που μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Δεν παίξαμε καλά και για αυτό ήρθε η ήττα. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να κατακτήσουμε στο τέλος αυτό που μας ανήκει και δικαιούμαστε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ