14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ριντ: «Αισθάνομαι πιο άνετα στην Ελλάδα»

Οι τρεις ξένες παίκτριες του Παναθηναϊκού αναχώρησαν για την πατρίδα τους, μετά την πανδημία του κορονοϊού που οδήγησε σε αναστολή το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και σε… καραντίνα ολόκληρη τη χώρα.

Η Τσάστιτι Ριντ, η Σαμάνθα Μακέι και η Τζούελ Τάνσταλ «πέταξαν» για τις ΗΠΑ, συνοδευόμενες μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το διευθυντή αγωνιστικού τμήματος Δημήτρη Μιχαλόπουλου, τον τιμ μάνατζερ Μάκη Κουτσονικόλα και τις συμπαίκτριές τους Ρούλα Μούλη, Ασπασία Καλαμπάκου, Ιωάννα Δίελα και Ραφαέλα  Πολίτη.

Η 30χρονη φόργουορντ, πριν από την αναχώρησή της για την πατρίδα της, μίλησε στο LRTrojans.com για το πώς βίωσε την κατ’ οίκον απομόνωση που έχει επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση ως μέτρο πρόληψης κατά του ιού COVID-19. «Δεν προσπάθησα να επιστρέψω στις ΗΠΑ. Αισθάνομαι καλά εδώ, όλα τα καταστήματα έχουν απόθεμα αγαθών που είναι κάτι πολύ σημαντικό και τα κρούσματα δεν αυξάνονται τόσο πολύ. Ειλικρινά, νομίζω πως αισθάνομαι πιο άνετα εδώ από ό,τι στο σπίτι μου», παραδέχθηκε αρχικά για το γεγονός πως δεν αναχώρησε άμεσα για την πατρίδα της, παρά τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στην καθημερινότητά της, όσο βρισκόταν στη χώρα μας, συμπλήρωσε: «Έτρεξα κάποια χιλιόμετρα, μόνη μου. Δούλεψα τους κοιλιακούς μου, την πλάτη μου, τα χέρια μου... Έκανα αρκετές διαδρομές, διατηρώντας τις αποστάσεις από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι σαν να ζεις εκτός πραγματικότητα, σε ένα όνειρο. Πρέπει να αντιμετωπίζεις την κατάσταση ημέρα με την ημέρα. Μιλάω με την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, για να επιβεβαιώσουμε πως όλοι είμαστε καλά και να πούμε για τις αλλαγές που γίνονται καθημερινά. Δεν υπάρχει πανικός. Δημιούργησα ένα ασφαλές περιβάλλον σπίτι μου. Απολύμανα τα πάντα. Αισθάνομαι όσο ασφαλής μπορεί να νιώθει κανείς σε μια τέτοια κατάσταση».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ