16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ριζούλης: “Δεν θα παρακαλάω να πληρώνω”…

Η απόφαση της ΕΕΑ για αποβολή από την Basket League ήταν ένα μη αναμενόμενο σοκ για τους ανθρώπους της Λάρισας. Οι Θεσσαλοί είχαν αποχωρήσει από τα γραφεία της επιτροπής πεπεισμένοι ότι είχαν πείσει για τις αγαθές προθέσεις τους και τον καθ' όλα νόμιμο τρόπο λειτουργίας τους, παραδεχόμενοι μια τυπική  - λ0γιστική παρατυπία τους, όπως έκαναν και στην χθεσινή τους ανακοίνωση, μετά τα... μαντάτα.

Οι άνθρωποι που ξέρουν πράγματα και... αριθμούς στην Λάρισα αναφέρουν το νούμερο 1.048.000, για ευρώ φυσικά και είναι το ποσό που δαπανήθηκε στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην επαγγελματική κατηγορία. Από αυτά δε, πάνω από τα μισά , σχεδόν 600.000 ευρώ έχουν μπει από την "τσέπη" του Θοδωρή Ριζούλη. Οι δε αποδείξεις, όλα τα παραστατικά που κατατέθηκαν στην επιτροπή, υπερκάλυπταν το ποσό του απαιτούμενου μετοχικού κεφαλαίου.

Το ενδιαφέρον της όλης ιστορίας, ήταν η αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ όταν μετά την αρχική παγωμάρα, τον ρώτησαν αν ήταν ώρα να αρχίσουν να κινούνται νομικά για να δουν αν υπάρχουν τρόποι να προσβληθεί η απόφαση και να διεκδικήσουν ανατροπή της σε κάποιον ανώτερο βαθμό. "Οχι, τελείωσε, δεν θα κάνουμε τίποτα. Είναι τρελό να καθίσω να παρακαλάω για να πληρώνω. Αφού δεν δέχτηκαν τις αποδείξεις που τους πήγαμε, φεύγουμε. Τέλος και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε", ήταν η κάθετη απάντησή του που δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ