30.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ρεπό και ερωτηματικά για τους ξένους

Η ΑΕΚ, όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος, τηρεί στάση αναμονής σχετικά με την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού, που θα κρίνει αν και με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί κάποια στιγμή και θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Αφού το πρωί της Παρασκευής όλοι οι παίκτες της ομάδας έμαθαν ότι κανείς τους δεν νοσεί από τον ιό, καθώς τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν προληπτικά μετά την επιστροφή τους από τη Βόννη ήταν αρνητικά, στη συνέχεια άκουσαν από τον Ηλία Παπαθεοδώρου ότι παίρνουν ρεπό μέχρι τη Δευτέρα και... βλέπουμε.

Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να γίνουν προπονήσεις, αφού το ΟΑΚΑ, όπως και οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις, είναι κλειστό, ενώ για αγώνες... ούτε λόγος.

Αυτό, βεβαίως, προκαλεί αβεβαιότητα σχετικά με τη στάση που πρόκειται να κρατήσουν οι ξένοι παίκτες της ομάδας, καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς στα σπίτια τους και κοντά στις οικογένειές τους, παρά ζώντας σε μια ξένη χώρα. Αυτή τη στιγμή κανείς από τους Αμερικανούς της ΑΕΚ δεν έχει εκφράσει τη διάθεση να φύγει. Αλλά τούτο δεν σημαίνει πως και αύριο θα αισθάνονται το ίδιο.

Όσο ο ιός εξαπλώνεται και τα μέτρα γίνονται πιο αυστηρά, τόσο πιο μεγάλος θα γίνεται ο φόβος. Και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι αν κάποιος ή κάποιοι ή όλοι θελήσουν να φύγουν, δεν θα μπορέσει κανείς στην ΑΕΚ να τους το απαγορεύσει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ